Hrvatska delegacija na primanju u HOO-u

Perspiciatis unde
October 31, 2014 Sunday

23.09.2014 – Zagreb – Europske prvakinje, ženska juniorska reprezentacija, srebrna Barbara Matić, brončani Zlatko Kumrić te članovi HJS-a danas su primljeni kod predsjednika HOO-a g. Zlatka Mateše i glavnog tajnika Josipa Čopa.

“Čestitke djevojkama, Barbari i Zlatku, čestitke savezu, predsjednice Sanda čestitam ali i vama trenerima” – rekao je Zlatko Mateša. “Divno je vidjeti da ste u tako malo kratkog vremena u jednom od olimpijskih sportova uspjeli da Hrvatska ima europske prvakinje, a da ne govorimo o odličjima koje ste nedavno osvojili. Nije lako, nikad nije dovoljno sredstava, ali baš time je uspjeh još veći. Iskreno Vam čestitam u svoje ime i u ime naše male olimpijske obitelji.” – za kraj je dodao predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Predsjednica HJS-a Sanda Čorak: “Hvala Vam lijepo na primanju, stvarno nam je izuzetna čast što smo ovdje u Hrvatskom olimpijskom odboru. Ovakav uspjeh nije lako postići, on je možda vidljiviji vama posljednjih godina, ali u savezu radimo zadnjih 10 godina vrlo vrlo aktivno. Vodimo brigu o svim uzrastima, od kadetskog, juniorskog i seniorskog. Ono što sport ipak kaže uložena sredstva nisu jednaka sportskom rezultatu, a to možemo vidjeti po tome kolika je razlika naših sredstava sa savezima drugih država”.

 
(judo.hr)